Müşterimizin, tasarım ve sunucu üzerine tam yetkiler bağlantıları kapatılarak sınırlandırılmıştır. Bütün tasarımlar güncellenerek tekrar optimize edilmesi nedeniyle böyle bir güvenlik önlemi alınmıştır.